Julie Desmet
Julie Desmet
Business Developer Creative Partnerships
19/07/2022
Deze zomer wordt genieten geblazen! De hele zomer lang is de MNM-studio aanwezig op de dijk in Blankenberge en iedereen is welkom. Leuke DJ’s ontmoeten, gratis surflessen (en zonnecrème) of gewoonweg van een drankje en knabbeltje genieten terwijl je jouw favoriete song aanvraagt? Het kan allemaal.

De hele zomer staat de MNM-studio op de dijk in Blankenberge tussen de pier en de O’Neil Beachclub. Daar kan je een song aanvragen, de MNM-dj’s begroeten, een babbeltje slaan met hen en zelfs gratis zonnecrème komen opalen.

Voor de waterratten onder jullie is er nog meer goed nieuws! Elk weekend kan je samen met MNM i.s.m. de O’Neill Beachclub komen watersporten vlak naast de pier.

EEN PROPER STRAND

Samen met Fost Plus houdt MNM het strand en de pier proper. Met hun ‘Click’-aanpak wil Fost Plus zwerfvuil uit de wereld bannen. Wie op een correcte manier omgaat met afval, wordt beloond met digitale punten en kan deze inruilen bij lokale handelaars voor gratis producten, extraatjes en gadgets. Lees meer over de samenwerking.

KIES DE WINNAAR VAN MNM START TO DJ 2022

Ook dit jaar gaat MNM op zoek naar een nieuw DJ-talent. De winnaar van MNM Start To DJ draait binnenkort samen met Dimitri Vegas en Like Mike op Ibiza.

MNM SUMMER SQUAD

En als kers op de taart vind je deze zomer de MNM Summer Squad overal in Vlaanderen. Ze snuiven het gras op van de festivalweides, ze voelen de zilte zeelucht op hun wangen en proeven van onze zomerse lokale lekkernijen.
 

Volg alle MNM-avonturen deze zomer mee live op de radio, in de MNM-app en op social media.

Wil je je merk linken aan de events van de VRT-zenders?

Contacteer onze matchmakers vrijblijvend voor meer info