Yelle  Pypops
Yelle Pypops
TV Expert Premium Partnerships
25/08/2023
Op zaterdag 2 september geeft VRT 1 het startschot voor het gloednieuwe tv-seizoen. Het wordt een heerlijk gevarieerd najaar waarin VRT 1 verder bouwt op haar sterktes en vaste waarden afgewisseld worden met een flinke injectie humor, ontspanning en creativiteit.

Ontspanning en humor hebben vaste plaats

Zo geeft de gloednieuwe komische fictiereeks Boomer het startschot van het nieuwe televisieseizoen op 2 september. Ook Philippe Geubels met zijn nieuwe quiz Ik heb het u letterlijk juist gezegd en Steven Van Herreweghe met De jaren 90 voor tieners zorgen voor ontspanning.

Block image

De humoristische reeks Boomer duikt in het dagelijkse leven van de familie Van Looveren. Want een BV is ook maar een “gewone” mens, die geconfronteerd wordt met de gewone dingen des levens …

Block image

In de gloednieuwe quiz Ik heb het u letterlijk juist gezegd acteert Philippe Geubels als quizmaster. In eerste instantie lijkt het een zeer makkelijke quiz, want ​alle antwoorden worden op voorhand aan de deelnemers gegeven of getoond. 

Maar wanneer letterlijk àlles een vraag kan zijn, wordt gewoon onthouden plots bijna een Olympische discipline.

Verrassen met gloednieuwe laatavondshow

VRT 1 brengt verhalen van hier die raken en verbinden. Dit najaar verrassen deze titels meer dan ooit met hun creatieve invulling.

Block image

 Zo krijgt het begrip talkshow een heel nieuwe interpretatie in Amai zeg wauw!, de nieuwe laatavondshow van Otto-Jan Ham.

Block image

Arnout Hauben brengt het Belgische koningshuis op een verrassende manier tot leven in Interview met de geschiedenis: het Belgische koningshuis met een vernieuwende vertelvorm.

Daarnaast leeft de kijker dit najaar mee met het nieuwe seizoen van Kinderziekenhuis 24/7De repair shop en het ontroerende Het laatste portret van Lieve Blancquaert. Beklijvende fictie van eigen bodem is er met De club, waarin drie koppels bevriend raken in de wachtzaal van de dienst fertiliteit.

Programma's die Vlaanderen beroeren

Block image

VRT 1 inzetten op lokale topfictie met onder andere de tweede reeks van De twaalf, die acht weken lang voor vele discussies en speculaties in de huiskamers zal zorgen.

Iedereen zit op het puntje van zijn stoel om te ontdekken wat er nu met Marianne in Thuis zal gebeuren en ook het gloednieuwe Geld gezocht met Kamal Kharmach en Kristel Verbeke zal voor gespreksstof zorgen thuis of aan de koffiemachine, net als het programma van Lidewij Nuitten. Straffe verhalen en interessante feiten zijn er dit najaar in Factcheckers en #weetikveel.

Ook jouw merk linken aan de sterke content van VRT 1?