Jordan Bowring
Jordan Bowring
Marketing Executive
27/06/2023
De zomer is voor VRT het startsein voor een rits zinderende evenementen, straffe radio- en tv-programma's, spannende sport én een zomer vol muziek. Kortom, veel belevenis voor jong en oud én dus tal van zomerse opportuniteiten voor adverteerders.

VRT 1 & Canvas

VRT 1 en Canvas staan traditiegetrouw synoniem voor eindeloos veel kijkplezier. Een mix van nieuwe programma’s en oude succesformules, quiz, tal van filmklassiekers en een overvloed aan sport. Kortom, een arsenaal aan keuzemogelijkheden voor kijkers en adverteerders. Bekijk de programmatie van VRT1 en Canvas.

De VRT-radiozenders

De radiozenders van VRT vieren de zomer op alle platformen! Verwacht je aan de beste muziek, zomerse vibes, live verslaggeving, -optredens, en -festivals vanop de eerste rij!  Ook meesurfen op de zomerse vibes van VRT-radio? Bekijk de programmatie van VRT-radio. 

Muziek & beleving

Siska Schoeters en Niels Destadsbader trekken voor Zomerhit naar Blankenberge met maar liefst zes televisieshows. Ook op de Vlaamse feestdag kun je genieten van een scala aan Vlaamse topartiesten met onder meer Camille, Gustaph en Pommelien Thijs voor Vlaanderen feest. Meer info over de muziekzomer.

Sport

De sportfanaten mogen zich weer verheugen op een weergaloze zomer met onder meer De Ronde Van Frankrijk (M & V), het EK voetbal -21, het WK voetbal (V), het WK atletiek en nog veel meer - allemaal te beleven vanop de eerste rij met Sporza. Meer info over de sportzomer. 

Wil je als adverteerder deze zomer ook meesurfen op de golf van muziek, sport, events & straffe programma’s?

Contacteer ons voor meer info.